Ody kevättalvella 2010

lauantai 27. marraskuuta 2010

Ensimmäinen adventti/Toivon adventti

Rauhallista ensimmäistä adventtia kaikille. Mekin olemme aloittaneet kynttilöiden polttamisen. Ulkona on aivan liian kylmä koiruleille, joten teemme vain pieniä juoksulenkkejä pihalla.

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Sunnuntai 21.11.2010

Nukuttu pitkään ja kohta onkin iltavuoroon lähtö. Meillä pikkuiset kävivät ensimmäistä kertaa ulkona jo kello seitsemän aikaan ja toisen kerran kymmeneltä. Saivat vasta silloin aamupalan. Minä heräsin siihen, kun Zherry ulisi eli neiti pitää huolen siitä, että nousen ulos.
Koiramme lehden välissä olevassa Mustin ja Mirrin mainostiedotteessa on ale-kuponki, jonka aion huomenna käyttää. Huomenna siis on lähdettävä ostamaan koiranruokaa. Meillä Adon on alkanut jyrimään huonekaluja, joten pitäisi keksiä purtavaa. Olisi niin helppoa antaa puruluita, mutta se ripuli, mitä siitä syntyy ei ole kiva. Toisaalta olohuoneessa voisikin olla yksi puruhuonekalu.

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

14.11.2010 Isänpäivä

Heräilimme jo aamulla klo. 8.00 maissa. Meidän perheen isukki oli jo keittämässä kahvia, että se siitä yllätyksestä. Aamu menikin sitten asuntoauton pesussa, mikä olikin sotkuinen eilisen koiranäyttelyn jäljiltä. Seuraavan kerran, jos ei mitään satu, olemmekin matkalla Helsinkiin.
Saara alkoi puolen päivän aikoihin askartelemaan isänpäiväkorttia ja eilen hän oli ostanut suklaarasian isälleen.
MUKAVAA ISÄNPÄIVÄÄ MUILLEKKIN "ISILLE"!!

torstai 11. marraskuuta 2010

11.11.2010

Pikkuiset juoksevat innoissaan ulkona ja vetävät sportteja lumessa. Minäkin olen innoissani, että ei tarvitse siivota koko ajan kura tassun jälkiä.